jump to navigation

Aller/Retour

Moldova – Franta

aller.jpg

In general ca sa mergi intr-un orasel din Franta trebuie sa vii la Paris cu avionul si de acolo cu trenul in toata franta (cu mici exceptii). Acum ca sa ajungi la Paris, aveti urmatoarele propuneri:

 1. Aeroportul Chisinau :
  Chisinau – Paris
  , compania Air Moldova, pret de la 273€ incepand cu primavara 2011. Este unica companie care efectueaza zboruri directe, doar ca la retur veti trece prin Londra, si apoi Chisinau (in jur de 5ore).
  –––––––––-Update 11 februarie 2009–––––––––
  – Chisinau Bucuresti-Otopeni, compania Air Moldova si Tarom. Incepind cu 10 februarie 2010 un bilet tur-retur va costa 120€!!! si de la Bucuresti multe posibilitati Low-Cost spre toata Europa.
  ––––––––––––––––––––––––––––––––
  –––––––––-Din toamna anului 2011–––––––––-

  – Chisinau – München – Paris, compania Lufthansa. Preturile incep de la 173€ pentru tur-retour.
  ––––––––––––––––––––––––––––––––
  Chisinau – Frankfurt / Budapest / Viena / Riga (airBaltic
  ) – Paris, este o posibilitate mult prea scumpa, depaseste cu mult 450 €, va adresati la orice agentie turistica, si nici o problema, doar banii …
 2. Aeroportul Odessa:
  Odessa – Riga – Paris (Charles-de-Gaulle), compania Air Baltic(low-cost), contrar zborului din Chisinau in cadrul caruia trebuie sa stati o noapte in aeroportul din Riga, de la Odessa in 10h30 sunteti la destinatie indiferent de sens, cu tot cu corespondenta cu tot, pretul minim cu tot cu taxe si cu un bagaj de cala cu tur-retur 240 €.
 3. Aeroportul Bucuresti-Baneasa :
  Bucuresti-Baneasa – Paris-Beauvais, compania Blue-Air(low-cost) si Wizz air (incepind cu 1 martie 2008), pret promo 100 € tur-retur. Pentru pretul minim trebuie sa faceti atentie la oferte si promotii, si sa il cumparati cel putin 3 luni inainte. Cu o luna inainte de zbor in general aveti pretul de 200-250 € tur-retur. De la Beauvais pina la Paris e ceva mai mult de 100 km, o ora in autobus direct de la aeroport la un pret de 15 € intr-o directie. Puteti cumpara biletele pentru Bus si sa aflati alte informatii utile aici.
  Bucuresti – Lyon, compania Blue-Air, pret promo 130 € tur-retur. Aceeasi strategie de preturi ca mai sus (aceasi companie), Tarif normal minimal 200-250 €. Naveta Aeroport – Centru orasului costa 8,60 € intr-o directie, orar si alte detalii aici.
  Bucuresti – Paris-Charle de Gaulle, compania MyAir(low-cost), pret de la 100 € tur-retur. La fel ca pentru Blue-Air, bilete la pret minim sunt foarte putine, apoi pretul destul de repede depaseste 200 €. De la Charle de Gaulle luati trenul Parisian la orice gara de trenuri din Paris (tichet Aeroport – Centru  = 8,2 €).
 4. Aeroportul Bucuresti-Otopeni
  Bucuresti – Paris-Charle de Gaulle, numeroase companii, citeva dintre cele mai avantajoase : Tarom, Lufthansa, Air France, Alitalia – aceste companii nu vor propune preturi miraculoase ca mai sus,  dar in schimb un bilet rezervat cu destul avans – costa de la 200 €, in schimb nu sunt companii Low-Cost, deci este sansa sa fie mai confortabil, mai sigur etc.

De la Paris, luati TGV in orice colt al Frantei, Agentia ce se ocupa de vinzarea biletelor la tren SNCF, citeva informatii despre biletele de la tren aici.

In linii genrale asta e, nu sfatui pe nimeni sa stea 3 zile in autocar pentru un pret de aproximativ 200 de euro intr-o directie cu Eurolines Chisinau – Paris.

O mica particularitate pentru cei ce sunt la hotar cu vecinii europeni ei Frantei :

 • La hotar cu Germania, foarte des se duc la Frankfurt, cu tren sau autocar (de ex: Strasbourg – tren (2 ore) : aproximativ 100 € tur-retur) si de la Frankfurt iau avion direct la Chisinau (Air Moldova: 248 € tur-retur).
 • La hotar cu Italia, iau trenul pina la Milan (de ex: Lyon – tren (6 ore) aproximativ 100 € tur-retur), si de la Milan-Chisinau in avion companii : Meridiana(low-cost) de la 180 € tur-retur si Air Moldova cu 240 € tur-retur.

In ceea ce priveste preturile la tren si chiar si la avion sunt foarte variabile (Informatie suplimentara la aceasta tema aici – cititi obligatoriu), si depinde de foarte multe conditii, cel mai important este sa prevedeti cit mai din timp calatoria, si atunci aveti cele mai mari reduceri, in general este realizabil sa faceti un tur-retur din majoritatea oraselor franceze la Chisinau cu un pret de 200 de euro (pentru cei din Paris cu 40 de euro mai putin).

Deci fiti rationali !!!

Reactualizat : 14 iulie 2009

Comentarii»

1. Adri - aprilie 5, 2008

buna, as dori sa am cite mai multe informatii despre o eventuala calatorie de la Paris in Chishinau cu autocarul, trenul sau avionul low cost

Merci anticipat

2. Adrian - aprilie 20, 2008

Un tur/retur, Rennes – Chisinau, cu 222 euro : TGV Rennes – Paris = 47 euro, Avion(Blue-Air) Paris – Bucuresti = 100 euro, Rutiera Bucuresti – Chisinau = 50 euro. Plus deplasarea la Aeroport, Paris – Beauvais = 25 euro. (Preturile la fiecare etapa sunt pentru Tur/Retur)

Adri : toata informatia pe care o avem o ai mai sus!

3. maria - iulie 5, 2008

Cel mai bine vii la Bucuresti de aici iei zborurile companiei low cost easyjet. Buc-milan, milan-paris (chg)urmaresti oferta si te poate costa chiar si 120 euro, dus- intors.doar ca trebuie sa stii din timp datele de plecare si intoarcere

4. maria - iulie 5, 2008

vezi easyjet.com

5. Inga - iulie 12, 2008

as dori sa plec cu autocarul pina in Bordeaux, dar nu gasesc nimic direct pina acolo. ma puteti ajuta?
multumesc anticipat

6. Adrian - iulie 12, 2008

Inga – trebuie sa pleci cu rutierele care pleaca in Spania, in scurt timp iti dau un numar de telefoni la soferi!

Iata Lia, a mai mers cu eii, si iti da informatie mai detaliata. Drum Bun :)

7. Lia - iulie 15, 2008

Este o varianta destul de buna ca sa ajungi in Bordeaux:) Exista o rutiera care face tur-retur in fiecare saptamina,drept ca destinatia este Spania,dar trece in fiecare vineri si prin Bordeaux. Eu am mers cu ei,sunt de treaba:) dar drumul este obositor,merg 2 zile si 2 nopti. Deci mai bine ar fi sa-i contactezi singura, iata numerele lor din Franta,ca din moldova nu am, +33679968086 si +33642855943.Dar totusi am sa incerc sa aflu si numarul lor din md si ti-l scriu de cum fac rost de el:) Mult succes!!!

Deci iata si numarul din moldova :069230422

8. stela - iulie 19, 2008

cine are informatii despre cum sa ajungi mai usor si mai ieftin in Lille?

9. Reactualizari « Studenţii Moldoveni în Franţa - noiembrie 4, 2008

[…] Aller/Retour […]

10. Cristina - ianuarie 1, 2009

Salut, as dori ceva informatii despre o eventuala calatorie din Chishinau spre Pariscu autocarul, trenul sau avionul

11. Calin - iulie 1, 2009

Salut. Am si eu o intrebare, daca sunt student in Franta si vreau sa plec acasa in Republica Moldova dar prin Bucuresti, ce acte trebuie sa prezint la vama pentru a mi-se permite trecerea vamala. Am bilet la avion Paris-Bucuresti. Era vorba de o rezervare ceva la autocar spre Chisinau… Daca cunoaste cineva mai bine informati-ma si pe mine va rog frumos. Multumesc anticipat

Noi - iulie 1, 2009

Salut Calin. In Aprilie am fost acasa prin Bucuresti. Si ai nevoie de rezervare la transport (autocar, tren) pentru Bucuresti – Chisinau. Si iti dau voie sa urci in avion. Cu toate ca nu prea au baza legala – adica oricum tre sa ne permita. De ex. unii nu au trebuit sa prezinte bilete!

12. andrei - iulie 28, 2009

salut. cine stie daca este autocar direct Chisinau-Franta?

serhio - august 12, 2010

Este. Insa nu direct-direct. Eurolines face asta si tre sa mergi la Gallieni (linia 3 de metro) Eurolines France, Gare routiere internationale de Paris-Gallieni, Bagnolet
Tel.: (0033) 892 899 091

Imi pare ca trece prin Brasov.

13. Dmitri - august 4, 2009

Daca sincer nu cred ca ai sa gasesti asa autocar Chisinau-Franta…dar oricum tre sa te gindesti la o alternativa ceva pentru ca un sfat nu prea recomand traseu Chisinau – Paris in autocar, din unele experiente am aflat ca nu e tocmai cea mai buna alegere…adica inainte cu Atlassib iti spuneau ca vei avea autocar mare si la urma cum nu erau foarte multi oameni ii bagau pe toti intrun sprinter si stateau toti cu genunchii la picioare :D pina la destinatie imaginara. de ce ? pentru ca nui aduceau la paris dar ii lasau prin Belgia pe niste dealuri spunindule ca amus o sa vina altcineva sai ia…Deci treage singur concluzii andrei…cel mai bine avion si inainte. Daca vrei mai ieftin cati alternative prin Romania si Ucraina cum iti spune si Adrian pe acest site, daca nu atunci Air Moldova si e de dorit sa te uiti mai devreme ca sa nu ajungi sati cumperi bilet in Bussines Class ;)
Spor la treaba :)

afmbrother - august 6, 2009

M-am decis: iau avion de la Bucuresti direct spre Toulouse = 130 euro. De la Chisinau spre Paris = 230 euro + 160 euro cu trenul de la Paris la Toulouse.

Dmitri - august 7, 2009

Deci vezi ca sunt posibilitati foarte avantajoase :D atunci cum sar spune have a nice flight ;)

à +

cristinutza - august 31, 2010

aoleu, eu nu auzisem de atlassib sa faca asa ceva. erau mereu seriosi, toata familia mea a circulat in europa cu ei… si apoi si serviciul de transmis colete, never had a any problems.
nu stiu ce fac ei acum, poti merge direct la gara si discuti cu lumea ce soseste etc.
avionul e sigur, adevarat. dar uneori daca nu gasesti un bun tarif…

14. iozef - august 19, 2009

salut.cine a mers in Franta ,cu avionul,din Bucuresti?cum ati facut rezervarea la avion?

Noi - august 19, 2009

pe situl aviacompaniei, cu card bancar. Obtii un bilet electronic ca dealtfel la toate companiile astazi :) deci WIZZ Air, Blue Air sau My Air situl oficial ;)

P.S. nu faceti flood pe fiecare pagina, va rog, cind este pagina cu tematica necesara

15. Nicolae Federiuc - septembrie 15, 2009

cunoaste cineva rutiere care transporta bagaje din Moldova in Grenoble? V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta. Multumesc.

16. Sandu - octombrie 28, 2009

Salut.

Sunt student in Frantza si am titrul de sejour pe un an. Vreau sa plec in Moldova la Anul Nou prin Romania (Zborul Lufthansa Toulouse – Bucureshti). Cunoaste cineva cum s-a mai rezolvat problema cu faptul ca moldovenilor le cer viza la aeroport in frantza, sau bilet de autobus/tren din Romania – in Moldova, ca dovada ca vor parasi tzara in nu mai mult de 5 zile ?

17. Elena - noiembrie 2, 2009

Buna! Stie cineva vre-o rutiera care transporta bagaje pe ruta ce trece prin Mulhouse spre CHisinau?

18. AAAA - ianuarie 17, 2010

Salut! Stie cineva cum mai convenabil de ajuns in bordeaux din chisinau, cu avionul sau trenul sau autocarul?

Noi - ianuarie 17, 2010

este rutiera in fiecare saptamina (ca pentru cei din italia :) ), care are destinatia finala Spania, daca te uiti in comentarii mai sus Lia a dat chiar si numere de telefoane ;)

dar cel mai rapid (deci convenabil) e cu avionul la paris si apoi 3h cu TGV si esti la Bordeaux
Ramiine sa vezi daca pleci de la Chisinau sau Bucuresti aici deja e diferenta de pret si timp!

Bafta

19. AAAA - ianuarie 28, 2010

Multumesc foarte mult pentru explicatie!!!

20. Chisinau – Bucuresti 120€ tur-retur cu Air Moldova « Studenţii Moldoveni în Franţa - februarie 11, 2010

[…] Aller/Retour […]

serhio - august 12, 2010

Cine oare e interesant de zbor Chisinau-Bucuresti din Franta?

21. AAAA - martie 18, 2010

Salut! stie cineva cum este in aeroportul din Paris (CDG), fiindca am bilet pina la PARIS si de acolo in Bordeaux, de la terminalul 1 trebuie sa plec la terminalul 2F de la care am zbor spre Bordeaux. Pe loc as gasi, nu este complicat de gasit? Intre ele am 1h40 min. Cu ceva trebuie sa merg sau si pe jos, si daca desigur reusesc?

22. ilinca - martie 31, 2010

SALUT!
cunoaste cineva daca este vreo ruta CHISINAU -TOULOUSE prin care as putea primi un colet de acasa? (sau eventual in oricare alt oras din sudul Frantei – Narbonne sau Perpignan). Merci anticipat

Sandu - aprilie 30, 2010

Salut ! Esti cumva in Toulouse ? Eu tot sunt in Toulouse. Is foarte putini moldoveni aici. Intr-un timp m-am interesat si eu despre colete. Direct in Toulouse nu am gasit nimic. Dar erau citeva rutiere care plecau in Spania si treceau pe aproape de Toulouse. Dar nu stiu detalii. Tu ce faci in Toulouse ? Mai cunosti moldoveni aici ?

23. ludmila - aprilie 26, 2010

buna cina ma ajuta si pe mine daca stiti cursa directa bucuresti rennees franta???????mersik anticipat

Noi - aprilie 26, 2010

Cel mai simplu e sa iai un avion pina la Paris si de acolo cu trenul.

Daca aterizezi la Charles de Gaulle poti sa iai trenul direct din aeroport (Gare Aéroport Paris Roissy Charles De Gaulle) si in 3h esti la Rennes. Daca nu ai tren la orele cind ajungi, iai RER B si metro 4 (corespondenta la statia Les Halles) pina la Gare de Montparnasse unde sunt trenuri la fiecare ora cel putin.
Daca aterizezi la Beauvais (in cazul in care vii cu Blue Air sau Wizz Air), este naveta chiar de la aeroport (14€) pina la Paris. Din Paris unde te lasa naveta(Porte Maillot) cu metro 1 si apoi cu 6 (corespondenta la statia Charles de Gaulle Etoile) ajungi la Gare Montparnasse de unde iai trenul si in 2h ore esti la Rennes.

Voila !

Sandu - aprilie 26, 2010

Cursa directa cu avionul dupa cite imi dau seama nu-i. Numai cu escala prin Paris

24. Natalia - aprilie 30, 2010

salutare..cine stie daca este zbor Bucuresti-Bordeaux?low cost..merci pb

Noi - aprilie 30, 2010

evident ca nui

25. Corina - mai 8, 2010

Salure!!!!
cine stie daca este zbor Bucuresti-Lyon??????plz ajutati-ma….

26. Corina - mai 9, 2010

mai sus este scris caci este acest zbor cu Blue-Air, dar cind am accesat nu am gasit nimic:( ei au doar Bucuresti-Paris)

Noi - mai 9, 2010

din martie 2010 nu mai este cursa asta la Blue-Air, dar este cu Tarom. in plus cu noile preturi Bucuresti Chisinau, Lyon – Chisinau cu tarom te va costa ~300€

27. DoDo - mai 11, 2010

Corina, daca ai fost acceptata la Lyon, scrie-mi pe mail: torrentsk@gmail.com , caci eu tre sa plec in colo..

28. Corina - mai 13, 2010

Dodo, sorry eu voi lucra acolo vara asta

29. Corina - mai 13, 2010

merci mult de tot pentru ajutorul dumnevoastra!!!!!

30. Corina - iunie 13, 2010

Salut, spuneti-mi va rog….
daca am viza senghen pot trece prin teritoriul Romaniei????
merci anticipat

31. Sandu - iunie 13, 2010

Corina, da, dupa lege poti. Sunt insa niste nuantze. Dupa lege, moldovenii nu au nevoie de viza pentru a tranzita Romania pe o perioada nu mai mare decit 5 zile. Deci, la vama pot sa te puna sa aratzi dovada ca o sa iesi din tzara in nu mai mult de 5 zile. (in cazul de fatza – bilet la avionu Bucuresti – xxx – de exemplu). De asemenea pentru a ajunge in Chisinau, din Europa, de exemplu din Paris, tot trebuie sa le aratzi la cei din aeroportul din Paris confirmare de transport Bucuresti – Chisinau, pe care se figureze data de plecare in perioada de maximum 5 zile din momentul aterizarii in Bucuresti. Mie personal mi s-au cerut asa confirmari in Toulouse, Paris, Munchen. Am si multzi cunoscutzi, care nu au putut zbura din motiv ca nu le aveau

serhio - august 12, 2010

Bine, ce harababura… Sa zicem iau eu un tur-retur Paris-Bucuresti.

Cum sa imi fac rost de un bilet Bucuresti-Chisnau din Paris?

Noi - august 12, 2010

:))))) nu tu intrebai cine e interesat sa cumpere bilet bucuresti-chisinau din franta !!!!??? :)))))))))))))

serhio - august 12, 2010

Sandu, cand ti-au cerut, ce aveai la mana?

32. Corina - iunie 13, 2010

merci mult mult mult :)

33. alex - iunie 28, 2010

salut, am nevoie de un nr de tel de la vre-un autocar care merge din chisinau si vine la paris….

Vitalie - iulie 5, 2010

Salut , nr de tel de la o rutiera Chisinau – Paris + 373 69361547

34. Vitalie - iulie 5, 2010

P-u cei ce vin pe la Bucuresti numar de telefon de la rutiera care va ia direct de la aeroport +373 79581692 +40 746458222

35. Sandu - iulie 6, 2010

Vitalie : In sens Bucuresti – Chisinau ?

36. Vitalie - iulie 6, 2010

Salut , da Bucresti – Chisinau +373 79581692 +40 746458222

serhio - august 12, 2010

Vitalie, pot cumva sa fac ca sa iau „bilet” la aceasta rutiera, ca demonstratie ca plec din Romania in 5 zile, sa nu am probleme la control in aeroport?

Vitalie - august 12, 2010

Salut, acum nu mai e nevoie de rezervare de bilet, anul trecut faceau probleme acum nu iti zice nimeni nimic.

serhio - august 12, 2010

sa speram ca asha este. Caci e dracului scump acum in aceste luni de vara.

Poate or repara ei aeroportul, or mai face ceva si or aparea rute low cost…

37. Doina - iulie 8, 2010

Salut, vreau sa intreb si eu daca cunoasteti vreun sofer care ar trece prin Lyon pentru a transmite colete spre Chisinau.

Merci anticipat

Noi - iulie 9, 2010

Salut Doina, destinatia lor finala e Spania de aceea nr e din Spania dar trec prin Lyon.
iata nr. : +34670660599

38. serhio - august 12, 2010

Spuneti-mi va rog, daca scanul biletului imprimat este de ajuns pentru a Iesi din Aeroporul din Bucuresti sau Iasi, de a arata la vama, sau trebuie insasi biletul?

De ex daca imi rezerveaza ai mei bilet, pai, tre sa il trimata?

39. Sandu - august 13, 2010

Serhio, mie mi-a ajuns scanul. De dorit biletul sa fie in shi in Engleza. Shtiu un loc unde ai putea sa faci o rezervare fake, cu 50 lei. Daca te intereseaza, scrie-mi pe sandu_nastas@yahoo.com

40. Andrei - august 18, 2010

Vineri 20.08.2010 ora 17, se porneste rutiera comfortabila din Paris , mai sunt 4 locuri libere. +33642845663

41. Nadia - septembrie 24, 2010

Salut tuturor, stie cineva vreo rutiera ce poate sa ma ia de la aeroportul din Bucuresti Baneasa spre Chisinau, la orele 23-24, pe 7 octombrie.Merci

42. DoDo - septembrie 25, 2010

Salut. Care e cea mai ieftina cale(aeriana) de a ajunge din Lyon in Chisinau in vacanta de iarna? MS

43. serhio - septembrie 26, 2010

Cineva stie daca sunt rutiere ce fac legaura intre Paris si Lyon?

44. doina - decembrie 16, 2010

Informatie pentru studentii din Lyon, si nu doar studenti. Am gasit datele de contact la un sofer, altul decat cel care are drept destinatie finala Spania. Ajunge in data de 24, pe 25 decembrie (sambata) primeste si distribuie colete. Stationeaza la Gare de Vaise. Telef din Moldova 069223955, 069653374. Telef din Franta: +33682727164, +33658202584 Jora. Pret per kg din Moldova in Franta e 1 euro, din Franta in MD e 2 euro. Eu am cautat foarte mult timp alt transport decat cel care pleaca in Spania, pentru ca el ajunge in Lyon in mediu pe la 3 noaptea, lucru care nu-mi convenea deloc. Sper sa ii fie utila cuiva informatia.

Lucia - martie 5, 2012

Doina mai esti in Lyon? sunt studenta aici si sincer nu prea am cunoscut moldoveni pina acum!

andrei - martie 5, 2012

Lucia, mai sunt:) Daca ai cont pe facebok, intra pe acest grup – Moldoveni in Lyon – https://www.facebook.com/groups/158300800919012/, la sigur mai gasesti studenti:)

45. Andrei B. - decembrie 22, 2010

Hey, e ajun de Craciun si acush anul nou aici in FR. Este cineva din Toulouse aici, poate ne intilnim cumva.

46. Alexandr - mai 26, 2011

Salut, Sunt student la Paris… Vreau sa merg in Chisinau Poimiine dimineata, cu un Automobilul Renault Megane… pentru moment sunt singur… Daca cineva doreste sa mearga in Chisinau(cu aport financiar la petrol aproximativ 70-80 euro) Sunt locuri,Am experienta in acesta ruta… 2 ori tur retur Paris Chisinau… 0698752647 Alexandr

47. Mihaela Muntean - iunie 25, 2011

Buna!
Stie cineva cum ajung, mai ieftin, la Dijon?

48. Unda - august 1, 2011

Buna,sunt shi eu studenta in Paris
Vreau sa plec pe 09.08 in Chisinau.Daca cineva pleaca cu automobilul shi mai sunt locuri,eu sunt interesata.

galina - august 7, 2011

Buna, Unda, ati gasit pe cineva care pleaca cu masina? Merci.

49. Unda - august 8, 2011

Inka nu,de ce?

galina - august 8, 2011

Noi (familia) vrem sa plecam cu masina, probabil maine… daca sunteti interesata, scrieti-mi la marita76@hotmail.fr

50. Tatiana Burusciuc - octombrie 23, 2011

Este cineva in Montpellier???

cristina - februarie 16, 2012

ash dori sa merg in montpellier este cineva sami sugereze ce preturi sunt acolo?

51. Romeo - martie 16, 2012

Salut. Autocar Setra Chisinau-Paris-Chisinau fiecare miercure 100 euro. tel… +37369212669 MD.

52. sergiu - martie 27, 2012

doreste cineva sa mearga de Pasti cu masina in Md sau Ro?

53. Victor Vrabie - august 9, 2012

Salut!Cine are drum la inceputul lui septembrie spre Tuluz.tel. 068484452

54. Djuleta - septembrie 4, 2012

Salut,baieti si fete,daca doriti sa calatoriti la Moldova si de la Moldova cu autocarul va recomand http://www.romeotrans.md sigur,rapid,confort si vigilenta

55. Liuda - septembrie 22, 2012

salut, stie cineva daca cu recipisa eliberata in Franta pot reveni inapoi in Franta din Moldova, nu am probleme la vama??? sint confuza caci am mai multe raspunsuri privitor la acest lucru, cineva spune ca pot cineva spune ca nu pot.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.

Tatiana Burusciuc - septembrie 22, 2012

Salut, da poti sa te duci acasa si sa revii cu recipisa numai daca ai avut titru si ai facut o cerere de renouvellement (respectiv pe recipisa trebuie sa scrie demande de renouvellement), daca e primul tau titru de sejur nu poti:( , eu am fost si n-am avut probleme, cu demande de renouvellemnt, la escala m-au intrebat ce fac in Franta si atit.
Succese

56. Liuda - septembrie 24, 2012

iti multumesc foarte mult pentru raspuns rapid, Tatiana !! Informatia ta imi est foarte importanta.

57. Diana - iunie 12, 2013

hey,buna!
Vreau sa vizitez citeva zile Parisul,cine stie alte autocare cu ruta Chisinau-Paris si retur….cu exceptia celor de la Eurolines(nu-mi convine graficul lor).
Si daca mai cunoaste cineva hotele ieftine curate in Paris…

Adelina - iulie 4, 2013

http://romeotrans.md/
uite, poate te ajuta asta

58. Florina - februarie 10, 2018

Buna seara am si eu o întrebare cît ma costa 3 bilete de avion pentru doi minori de 14 si 15 ani si un adult plecarédin Franta Bordeaux BOD Meriniac pina în Bucuresti BOD Otopeni doar dus fara escala


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: