jump to navigation

Zburam mai des! Februarie 24, 2008

Posted by Noi in Voyages.
trackback

O alternativa care in viziunea noastra este foarte scumpa, devine mai accesibila in Franta, Companiile Low-Cost cel mai raspindite in fr, sunt easyJet si Ryanair, nu este neaparat sa mergeti la Paris, pentru un zbor (nu intotdeauna :)).

– Un avantaj pentru easyJet este faptul ca au citeva zboruri in interiorul Frantei (de ex.: un Aller/Retour Lyon – Bordeaux = 63 euro tarif normal), sa nu uitam ca AirFrance, are uneori promotii destul de avantajoase, deci mai aruncati si o privire pe situl lor cind planificati o calatorie.

– Cit despre Ryanair este foarte raspindit in Europa, e cea mai mare companie Low-Cost din lume, si daca nu va propune nimic in interiorul Frantei, pai pentru destinatii internationale aveti bilete de la 10 euro, inclusiv taxe, trebuie doar sa faceti atenti la programul lor de promotie, si ca intotdeauna e foarte bine daca rezervati din timp.

Dar daca sa vorbim despre toate companiile low-cost care deservesc Fr, le gasiti aici. Practic oriunde in lume. Si daca cautati pe google un bilet, nu uitati sa adaugati cuvintele magice „low cost”, si atunci sigur veti gasi cele mai interesante propuneri. In plus veti cadea pe multe forumuri, in care sunt liste de companii, si opiniile celor care deja au utilizat serviciile lor.

Nu cumparati niciodata bilete de la agentii de turism (este intotdeauna o taxa in plus), puteti folosi doar motoarele lor de cautare, si o dat ce va dau rezultatele companiilor, plecati direct pe situl companii.

Pentru a cunoaste toate companiile care efectueaza un oarecare zbor, gasiti pe google adresa sitului oficial al aeroportului in cauza (toate au), si pe el gasiti lista tuturor companiilor avia care opereaza pe acest aeroport, dupa aia vedeti care va convine!

„Cine cauta – gaseste …”

Anunțuri

Comentarii»

1. alina - Iulie 23, 2008

hey..lasati-o mai moale cu Easy…pt ca e cea mai DOWN aircompany pe care am vazut-o vreodata … am permis de sedere … toate actele in regula … iar ei imi cer viza ca sa zbor in Romania …. pffff…pina nu am ajuns la cearta nu sa- rezolvat nimic!!!

2. Cazare pensiuni - Aprilie 26, 2011

Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: