jump to navigation

Fotografii pentru Acte (3,5×4,5) octombrie 4, 2009

Posted by Noi in Uncategorized.
trackback

photomaton11

Toti au nevoie de fotografii pentru acte, si toti cheltuie 4 euro pentru 4 fotografii in photomaton (sau sunt niste aparate mai vechi care costa 2 euro 4 fotografii).

Acest post are menirea sa va arate cum sa faceti 8 fotografii cu ~25 centi (pretul unei fotografii de dimensiuni obisnuite 10×15).

  • Pentru cei care nu au frica sa utilizeze un soft de fotografii, sau chiar cu paint e realizabil. Pur si simplu faceti o poza pe fon alb, selectati partea necesara (3,5×4,5) si o puneti in 2 linii si 4 coloane pe un fisier de dimensiuni 10×15, inregistrati acest fisier.
  • O solutie mai simpla, si mai ales pentru cei ce au alergie de la aceste softuri, este situl IdPhotoLand. Uploadati poza, selectati foarte intuitiv zona necesara, si downloadati un fisier 10×15 (Recommended).

Oricare ar fi metodata care ati aleso inca nu aveti pozele in mina. Cei care au o imprimanta photo nu va ramiine decit sa imprimati aceast fisier pe o foiae de fotografie standart 10×15. Ceilalti iau acest fisier (cu 8 fotografii), mergeti in orice supermarket unde aveti aparat de imprimat poze si cu 25 de centi aveti 8 fotografii – Magic, Nu ?

Mic Calcul matematic 8 poze la photomaton = 8 euro, 8 poze cum vam spus mai sus = 0,25 euro, deci 7.75 euro de economie :)

photomaton22

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un comentariu