jump to navigation

Mobile virtual network operator mai 25, 2010

Posted by Noi in Comunicare.
trackback

Am scris mai demult un articol despre aceasta dar stiam numai de un singur operator de acest tip. Acestea sau inmultit ultimul timp si au devenit destul de variate si merita o mare atentie.

In primul rand ce e ala un MVNO ? wiki spune : A Mobile Virtual Network Operator (MVNO) is a company that provides mobile phone services but does not have its own licensed frequency allocation of radio spectrum, nor does it necessarily have all of the infrastructure required to provide mobile telephone service. Deci un operator care nu are retea proprie si el insusi cumpara servicii de la operatori clasici

urmatorii 2 operatori au oferte ce i deosebesc radical de ceilalti:

Ortel MOBILE

Avantaj caracteristic acestui operator : tarifuri foarte interesante pentru destinatii internationale. Nu exista limita lunara sau abonament, incarcati cu cartele de 5€, 10€ sau 20€ si gestionati singuri budgetul. Tarif : Franta 0.19€/minut fix si mobil, 0.10€ SMS, Moldova 0.15€ fix si 0.18€ mobil, 0.15€ SMS. Diverse promotii la reincare. Punct slab : pe site nu este nici o precizare despre de preturile pentru servici Data 3G.

Prixtel

Unul dintre putinii operatori de asa tip care propun Smartphone-uri. Puncte tari : o oferta ‘Chrono’ fara angajare si fara definire de nr de ore sau altceva, 0.12€/minut in Franta pentru fix si mobil (cel mai ieftin de pe piata), o alta oferta care se ajusteaza automat, daca vorbiti 20 de min platiti –  9.9€/luna, 30 de min – 11.9€, 1h – 14.9€ … (vedeti pe site) deci in fiecare luna aveti tariful in functie de cit ati vorbit luna curenta. Abonament Data 3G 10€ pu 150 mb pe luna, si 20€ pu 500 mb (destul de scump). SMS nelimitat 10€/luna.

Sim+; Zero Forfait; Simplicime; Simyo; Télé2Mobile
Toate acestea au oferte similare dar raman la fel de interesante, asa ca nu ezitati sa vedeti toate ofertele, in timp apar promotii temporare etc etc si de asta va recomand sa faceti o ancheta completa inainte de a lua o decizie

Comentarii»

1. SASHA - octombrie 29, 2010

fratilor, o solutie sa vorbim mai ieftin acasa ar fi sa integram moldova in UE cit mai repede. Acum putem face asta! SA MERGEM LA VOT PE 28 NOIEMBRIE!
Hai sa ne unim fortele! am creat o reduta:
krysybegut. wordpress. com


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: