jump to navigation

Telefonia Mobila august 13, 2009

Posted by Noi in Uncategorized.
trackback

Nu am de gind sa detailez aici cei trei mari operatori Orange / SFR / Bouygues sau altele mai mici care folosesc retelele acestor 3. Toate acestea le gasiti pe internet si in plus au si buticuri si tot ce vreti.

Vreau sa va comunic despre un nou operator de telefonie mobila asa numit operator Low-Cost „ZeroForfait„. Preturile sunt chiar low-cost, avind in vedere ca unica cerinta de la dstra sa consumati cel putin 15 euro in 3 luni, pretul este de 0,19 centi/minut, ceea ce reprezinta cam de 3 ori mai ieftin decit orice serviciu prepay, si cel putin de 2 ori mai ieftin decit orice forfait de la alti operatori.

Sigur nu puteti sa luati un telefon de la ei la pret avantajos, dar daca facem un mic calcul : cel mai ieftin forfait orange 18 eruo/luna (care ofera reduceri destul de mici) = o ora, cu ZeroForfait costa 8.9 euro/luna => 109 euro de economii pe an, avind in vedere ca va angajati pe 2 ani la orange, rezultatul e evident.

Oricum cred ca este un inceput bun, constatind ca foarte multi ajung in franta si isi iau mai intii Mobicarte Orange (sau alternativele altor operatori) si doar mai tirziu trec la forfait, cred ca ZeroForfait e alegerea perfecta in acest caz.

Mai multe detalii pe situl lor oficial, mai au si SMS la preturi avantajoase, si 5 numere favorite, si tarifare sesiunilor GPRS pe cantitate de transmisie si nu pe timp ca la Orange de ex.

Chiar merita sa analizati aceasta oferta.

CONVORBIRI Placute ;)

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un comentariu