jump to navigation

TGV – SNCF! Februarie 10, 2008

Posted by Noi in Voyages.
trackback

Un lucru foarte delicat in Franta!

Aparent biletele la tren sunt destul de scumpe si inaccesibile. Dar ca de obicei si la aceasta avem solutii. Cea mai mare si mai dezvoltata este reteaua TGV.

  1. Exista cardul de abonament pentru persoanele cu virsta intre 12 – 25 ani, se numeste Carte 12-25, care asigura 25% de reduceri pina in ultimul minut inainte de plecare. Si reduceri de pina la 60%, sub conditii.
  2. Exista un program de promo destul de bun, si anume. Daca cumperi biletul cu destul timp inainte (maxim 3 luni) puteti beneficia de bilete de clasa Prem’s, asta inseamna ca ca orice directie directa costa 22 de euro, deci daca nu exista tren direct incercati sa cumparati biletul pe parti, in asa fel ca sa cumparati numai bilete directe. Pentru timp nu va faceti griji, caci trenurile circula ca ceasul, in general practic fara intirzieri.

Cel mai important distribuitor de bilete http://www.voyages-sncf.com, e un site foarte bun, invatati sa-l utilizati acolo peste tot sunt indicatii, si ajutor cum sa beneficiati la maxim.

Retelele Regionale TER, sunt intotdeauna mai ieftine, dar aveti grija ca un traseu de 2h in TGV, poate dura mai mult de 4h in TER si obligatoriu cu corespondente, tre sa stati in gari etc. ramiine sa faceti alegerea.

O reatea mai putin dezvoltata si care exista pe liniile mari iDTGV, la care preturile incep de la 19 euro pentru orice traseu direct. Biletele le gasiti toate la aceeasi agentie SNCF.

Un ultim sfat, de preferinta e sa cumparati biletele on-line, adica de pe site, deseori aveti programe de promotii care sunt valabile doar pe internet, la ghiseuri sunt tarifele normale.

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: