jump to navigation

Televiziunea, la care ne-am obisnuit ! februarie 21, 2008

Posted by Noi in Divertisment.
trackback

Rea sau Buna, cum este dar ne-am obisnuit cu ea. Si uneori chiar vreai sa privesti un buletin de stiri, sau de ex. Adresarea lui Voronin catre populatie pe 31 decembrie la 23:50 (ca sa mai vedem ce prostii mai spune !!!). Ei bine nu e chiar asa de simplu, uneori putem sa ne multumim cu ceea ce gasim pe torrents.md, daca cineva sa gindit sa inregistreze si sa publice. In acest post gasiti citeva mijloace de a satisface setea de informatie video :) .

  1. Pentru stiri video, ProTv, ce e drept cind au avut aproape 9000 de vizitatori pe zi, nu a rezistat canalul, dar in general e bine. (Mirror http://protv.blip.tv). Incepind cu Iunie 2009 au inceput sa plaseze si Un fisier cu stirile Integral, va puteti uita ca la mamica acasa la stiri seara, apar cu 1h30-2h dupa difuzare la Tv, foarte operativ as spune.
  2. Acelasi format ca si la ProTv (anterior), fiecare reportaj aparte din stiri + Sumarul stirilor EuTV.
  3. Jurnal de Chisinau a creat primul site de televiziune internet din Moldova JurnalTV.md, reportaje, Talk show si altele. Sunt la inceput deci mai putine reportaje zilnic dar e in activa dezvoltare si merita atentie. (Mirror http://jurnaltv.blip.tv si http://www.youtube.com/user/jurnaltv)
  4. Cel mai uimitor, Moldova1 International se difuzeaza pe internet, doar ca am impresia ca daca sint un pic mai multi useri ap’ nu mai rezista, dar speram ca vor moderniza utilajul, si vor largi canalul, deci adresa : http://www.trm.md/index.php?module=live_tv&location=1, daca doriti sa priviti in media player-ul preferat, tre sa deschideti adresa : mms://212.56.194.228:8000
  5. Un site cu ceva posturi de televiziune rusa www.corbina.tv, astia chiar au servicii de inalta calitate, in plus puteti privi orice emisiune din ultimile 3 saptamiini, si au o sumedenie de video pe site, pe diferite teme.
  6. Pentru amatorii de orice fel de sport, bineinteles ca exista multe site-uri unde poti urmari meciuri online. Pe www.myp2p.eu puteti gasi toate meciurile online de la orice fel de sport (chiar si meciurile de fotbal ale echipelor din Moldova pentru calificari la diferite campionate din Europa). La nivel de streaming este destul de convenabil si foarte bine organizat pentru ca aveti mai multe posturi unde puteti sa vedeti meciul dorit in calitatea dorita.
  7. O ultima solutie este programul All-radio, este foarte bun, si propune o varietate de posturi din mai multe tari, inclusiv Rominia, Rusia, si Moldova. Acesta va propune si Moldova 1, si posturile de pe Corbina, ba chiar si mai multe.

Nu cred ca e necesar sa vb despre radio, caci acum practic fiecare post radio se difuzeaza pe internet, si oricum e ceva mai clasic sa asculti postul preferat pe net, decit Televiziunea. Nu aveti decit sa utilizati un pic Google.

Cam asta pentru tot ce tine de translare in direct.

Astazi sunt si ceva situri pe care puteti sa vizualizti filme in limba rusa, online fara sa le downloadati http://nohchilive.moy.su, http://kino.doseng.org, http://1kino.com,

Acum au aparut foarte multe situri cu filme on-line, si altele in acest gen (video online), deci nu ramiine decit sa utilizati google, link aici , cu cuvintele cheie : „Фильм онлайн”

VIZIONARE PLACUTA ! :)

Multumim celor care se gindesc la comunitatea celor de peste hotare si cind au vazut ca posturile de televiziune sunt putin flexibile pe Internet si ofera o viteza foarte mica peste hotare, au creat „Roboti” care incarca posturile pe situri accesibile in toata lumea (www.blip.tv).

Reactualizat : 14 iulie 2009

Comentarii»

1. tudorcojocari - martie 11, 2008

imi pare rau ca voi fi critic, iarasi, dar nu ma pot abtine.
de cand mass-media ruseasca e si a noastra? de cand asachienii se bucura cand il vad pe antihristul si monstrul voronin tinand cuvantari utopice?
+ mai lucrati asupra gramaticii.
in rest, ma bucur sincer ca s-a creat acest blog.
sper sa fie de valoare.

2. Adrian - martie 11, 2008

„de cand mass-media ruseasca e si a noastra?” – n-am zis ca este a noastra, doar ca sunt doritori de a a o viziona, si de ce sa nu le comunici oamenilor unde sa o faca? pina la urma televiziunea nu are nici o vina! si unele emisiuni chiar merita privite!

„de cand asachienii se bucura cand il vad pe antihristul si monstrul voronin tinand cuvantari utopice?” – ai dreptate nu sa spus chiar bine aici, dar ideea este de a fi la curent, si de a se amuza (uneori), chiar daca e de plins, pentru ceea ce face!.

„mai lucrati asupra gramaticii.” – da, dna Gargaun a avut grija sa faca oameni literari din noi, o sa incercam sa demonstram :)

Merci, Merci mult! – pentru critica! (este intotdeauna binevenita daca e intemeiata :) )

3. tudorcojocari - martie 17, 2008

succese, Adriane & Co!

4. George - mai 9, 2008

Nu v-ati gindit si la doritorii de a viziona canale de televiziune romanesti? Daca tot e sa fim echitabili….
Si nici asachienii nu sunt de vina ca unii au devenit asachieni intimplator, din moftul parintilor, iesind doar cu Bac-ul de la Asachi, nu si cu valorile romanesti promovate de profesori!

5. liuda - iunie 27, 2008

cateva siteuri unde puteti viziona filme online in engleza
http://www.watch-movies.net
http://quicksilverscreen.com

pentru seriale : http://www.sidereel.com

numai bine!

6. Reactualizari « Studenţii Moldoveni în Franţa - iulie 14, 2009

[…] fara noi posturi si pagini, dar am facut citeva reactualizari in pagina Aller/Retour, si postul Televizunea la care ne-am obisnuit cu informatie de ultima […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: