jump to navigation

Co-Voiturage Iunie 8, 2008

Posted by Noi in Voyages.
trackback

Daca nu ati planificat din timp voyage-ul si biletele la tren au devenit foarte scumpe, va ramiine inca o solutie atractiva : Co-Voiturage – este o agentie ce face legatura intre toti ce cauta pe cineva cu masina ca sa mearga undeva, si intre cei care au masina si cauta pasageri, ca sa isi ramburseze ceva bani din toate taxele de drum.

Deci functioneaza chestia asta in felul urmator: Gasiti agentiile sus numite aici adica pur si simplu cautind „Covoiturage” pe google, apoi ii contactati pe ei si le comunicati ora data si destinatia, soferii la rindul lor fac acelasi lurcur, si in scurt timp agentia va recontacteaza pentru a va comunica rezultatul. Un site foarte comod practic, si de recomandat www.covoiturage.fr ( logic :) ) e bine facut deoarece anunturile sunt publicate online, si puteti direct sa va inscrieti si sa luati contact cu soferul.

Preturile. Variabil in functie de agentie, important este ca nu platiti in caz ca nu decideti sa plecati cu nici o masina, deci platiti doar cind raspunsurile sunt favorabile, si dstra totusi plecati cu cineva, la alte agentii in general este gratuit pentru cei ce cauta covoiturage, si toate taxele le platesc soferii, si etc. etc. si chiar daca aveti o taxa ea variaza in jur de 5 €, si pretul aproximativ la drum este chiar foarte convinabil de ex : Rennes – Paris : de la 12 € la 18 €, pe linga 22 € pentru un bilet promo la tren cumparat cu 3 luni inainte, adevarat ca dureaza mai mult, 4-5 ore contra la 2 ore in TGV, dar ma rog asta e, timpul costa bani!

Profitati din plin, si calatorii placute!!!

Anunțuri

Comentarii»

1. Sandu - Octombrie 28, 2009

Eu practic de ceva timp asha ceva, am mashina si iau pasageri prin covoiturage.fr. Este intr-adevar destul de practic. Daca cineva are intrebari referitor la acest subiect, eu sunt gata sa raspund.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: