jump to navigation

Ne frezam gratis Martie 22, 2008

Posted by Noi in Divertisment.
trackback

frezerie.gifO problema de rutina, in special pentru baieti. In Franta aceasta devine si scumpa :(, pentru cei ce inca nu stiu va aduc la cunostinta ca o frezura costa in jur de 20 €, in Moldova cred ca intr-un an intreg nu cheltui atita pe acest serviciu :), depinde.

Din fericire, exista scoli de coafura :), care va deservesc gratuit. Sa admitem ca e un pic mai problematic din motiv ca puteti ramiine o ora, in loc de 20-30 min la un frizer profesional, dar deobicei rezultatul este acelasi, respectiv daca aceasta este o scoala, 100% exista si profi care vor avea grija ca dstra sa iesiti satisfacuti de acolo. In plus, toti sunt foarte amabili cu dstra, va multumesc de citeva ori ca ati venit si va motiveaza sa mai veniti, deci se primeste ca eii sunt mai mult interesati sa va frezati, decit dstra. Placut, nu?

E foarte simplu dati un telefon la scoala de coafura, luati rendez-vous (nu puteti merge oricind – doar in timpul orelor practice), va duceti, va frezeaza si gata …

Neaparat puteti gasi o scoala de coafura in orasul dstra, am gasit un annuaire cu toate scolile private respective din Franta, il puteti consulta aici. Dar mai sunt si altele neprivate, pe care le puteti gasi cu instrumentul universal Google, cuvintele magice „ecole de coiffure” + „orasul dstra”. Astfel veti gasi si multe discutii pe forumuri la aceasta tema.

De cum ati gasit un numar de telefon, sunati si interesativa …

De regula pentru baieti este gratuit, iar pentru fete e de la 8 € in dependenta de servici.

Va dorim coafuri FRUMOASE =).

Anunțuri

Comentarii»

1. mirc3a - Martie 22, 2008

20 euro o_O

daca ajung in Franta si trebuie sa mai las din par, o fac la o scoala din acestea, apropo, sper ca nu vor face mari experiment pe capul meu

2. deadpromises - Aprilie 1, 2008

hai ca la voi e ink ok, 20 de euro, n-ati ajuns ink la 35 de lire))
succes la frezat gratis))

3. George - Mai 9, 2008

Ce e gratuit nu e si super bine! De obicei la asemenea scoli, nu alegi coafura pe care o doresti!!!
Saloanele clasice propun si formula -20 ans sau – 26 ans -20%, dar ce placere sa fii frezat de un specialist/a superamabil/a care o sa se straduie din rasputeri sa satisfaca intocmai dorintele tale! Astfel cu un rezonabil 15-16 euros te simti OM la iesire! Iar pentru cei 20 de euros, odata la 2 luni sunt servit si cu cafea:) In Franta nu e bine sa te zgircesti la bani pentru a primi ceva de calitate, nici o grija esti rasplatit din plin!

4. rockeffeler - Iunie 18, 2008

George baby te gresesti e foarte super acest serviciu chiar у foarte prielnic pentru cei care invata si nu au bani asa ca ….

5. Dmitri - August 6, 2009

si in plus as ajuta ink ceva : cind mergi la asa o scoala POTI sati alegi coafura pe care vrei o adica, ei te intreaba cum vrei sa te tunda…deci va indemn sa nu ezitati sa apelati la asa servicii si daca chiar nu va place pina la urma nimeni nu va obliga sa mai mergeti :D

à +

6. viktor - Iunie 11, 2010

de acord :)
iaka amu o sa ma fac flocos :D
nu merita 20 euro pentru o frezur.singur te invetzi sa te frezezi ^^ :)

7. serhio - Septembrie 26, 2010

Mai, „frezam”, rusine!

Tre sa stii deja ca in romana e „a se tunde”.
Asta, sigur, pentru cei, ce nu isi fac parul suvuite :)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: