jump to navigation

Ocolim Restrictiile in Retele Universitare Februarie 14, 2008

Posted by Noi in Divertisment.
trackback

O sa ramiineti profund dezamagiti cind veti vedea ca netul este foarte limitat, numai puteti copia de pe p2p, trackere, nu mai puteti utiliza Yahoo Messenger decit ca chat, nu mai puteti utiliza Remote Desktop Connection, si alti clienti Internet, care lucreaza pe porturi diferite de 80 si 443, e destul de dezagreabil. Si in majoritatea cazurilor sunteti obligati sa folositi un proxy, al retelei.

Cea mai simpla solutie : Http-Tunnel + FreeCap(si alternative ale acestuia) copiati aceste 2 mici programe, care se seteaza destul de simplu, la SocksCap aveti adresa: 127.0.0.1 port:1080, si la Http-Tunnel nu trebuie decit sa indicati proxy care vil da adminstratorul retelei, si orice program lansat prin SocksCap are acces complet la Internet. Doar ca la Http-Tunnel, serviciile gratuite is destul de slabe, adica viteza mare nu asigura permanent, dar in general merge bine. Nu am incercat serviciile cu plata …

O alta solutie mai complicata dar care poate da rezultate mai bune, o conexiune mai constanta, este sa cititi pe wikipedia despre Http-Tunnel(wikipedia) si sa utilizati soft gratuit, in cazul dat aveti nevoie de un server (in Moldova de ex., calculatorul de acasa, sau prieteni, etc.) , pe care instalati partea Server, si pe calculatorul din Franta instalati partea client, daca folositi corect documentatia sigur ajungeti la un rezultat bun.

Acum aveti toate serviciile, si toate minunile Internetului la dispozitia dstra.

Cum spune un bun prieten : „Tre’ sa gindim in afara cutii”.

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: